Produkty pro balíček klobás a salámů (3)

Malá himálajská sůl 1000g vivio

Malá himálajská sůl 1000g vivio

Himalájská sůl je nejčistší a nejzdravější sůl na Zemi. Pochází pouze z jednoho místa: z východního pásu Himalájí v Pákistánu. Má barvu od bílé po světle růžovou a tmavě červenou. Byla vytvořena před miliony lety v důsledku vysychání oceánů a její ložiska se nacházejí v hloubce 400-600 metrů pod povrchem země. Himalájská sůl je čistší a zdravější než tradiční stolní sůl, kterou používáme každý den. Obsahuje soubor makro a mikroelementů. Himajalská Vivio je k dispozici ve dvou variantách: malé a granulované. Himalájská sůl se častěji používá než granulovaná v kuchyni k dochucování pokrmů. Granulovaná sůl má stejný účel, ale také se hodí do koupele. V tomto případě přidejte přibližně 10 g soli na 1 litr vody do koupele. Po koupeli se doporučuje půlhodinový odpočinek. Testy ukazují, že konzumujeme příliš mnoho soli.
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je vyrobeno z prosa. Pomáhá proti okyselování těla, posiluje imunitu a je výživné a snadno stravitelné. Přirozeně neobsahuje lepek. Jeho velkou výhodou je vysoký obsah vitamínů skupiny B, hematopoetického železa a mědi. Je vynikajícím zdrojem vlákniny a draslíku, hořčíku, vápníku a sodíku. Poskytuje tělu snadno stravitelnou bílkovinu a komplexní sacharidy, které jsou základem zdravé stravy. Proso má antivirový a posilující účinek, pomáhá obnovit acidobazickou rovnováhu těla. Skupina B a vitamíny železa mají hematopoetické vlastnosti. Proso pomáhá snižovat zánět v těle, zahřívá, zlepšuje metabolismus, zvyšuje koncentraci a paměť. Vysoký obsah sloučenin vápníku a křemíku posiluje zuby a kosti. - 4% zahrnuje nasycené mastné kyseliny 0,4 g - 2% sacharidů 72,1 g - 28% včetně cukrů 0,8 g - 1% bílkovin 10.
Sultánské rozinky 1000g vivio

Sultánské rozinky 1000g vivio

Rozinky jsou známy a používány v kuchyni po celém světě po staletí. Sušené hrozny nejsou jen chutné, ale také zdravé. Sultanové rozinky se od ostatních druhů rozinek vyznačují svou výjimečně sladkou chutí, která je zbavena kyselosti, jež je charakteristická pro jiné odrůdy této skupiny. Díky slunečnímu záření se v zrajících hroznech sráží jejich přírodní cukr, fruktóza, díky čemuž nás rozinky těší sladkostí a jedinečnou chutí. Obsahují velké množství draslíku a fosforu, které mají pozitivní vliv na kardiovaskulární systém. Jsou bohatým zdrojem cenných vitamínů: A, C, E, vitamínů skupiny B, stejně jako mikro- a makroelementů: draslík, zinek, vápník, železo a hořčík. Rozinky obsahují cennou vlákninu, která je nezbytná pro správné fungování trávicího systému. Obsahují také: železo, měď a vitamíny nezbytné pro výrobu červených krvinek a přenos kyslíku v těle.